Afaceri La Cheie 27 afaceri la cheie sigure care iti aduc bani si succes

 
  Home
Despre afaceri la cheie
Servicii afaceri la cheie
Contact afaceri la cheie
Preturi promotionale pentru pentru toate produsele. Livrare gratuita!
CADOUL DVS.

Descarcati GRATUITDescarcati GRATUIT Raportul Special:

“Finantarea unei afaceri”

NEWSLETTER GRATUIT
pentru Afaceri la cheie
E-mail:


Plan de afaceri
Obtine BANI pentru afacerea ta cu cel mai bun plan de afaceri!
 

Idei de Afaceri @ Afaceri la cheie
Cresterea albinelor
In plina criza economica, apicultura ramane o indeletnicire profitabila.

Utile pentru Afaceri la cheie
Afaceri agricole
Targuri si expozitii 2009
Site-uri recomandate
Retete
 
Promovare in
"Afaceri la cheie"?
Doriti ca produsele firmei dvs. sa fie promovate GRATUIT in lucrarile din colectia "Afaceri la cheie"?
   Click aici
Deveniti autorul unei
"Afaceri la cheie"!
Sunteti specialist intr-un anumit domeniu si aveti idei pentru noi afaceri la cheie.

Asteptam CV-ul dvs. si o scurta descriere a ideii la care v-ati gandit pe adresa: afc@rs.ro !
 

  IDEI DE AFACERI

Cresterea albinelor
Motivul orientarii spre albinarit este profitul. Cu doar 25 de familii de albine care produc in jur de 250 kg de miere obtineti un venit lunar de 2.500 de lei.

Apicultura se dovedeste astazi o afacere cat se poate de viabila, cu mari sanse de succes, avand in vedere ca potentialul melifer al Romaniei este de aproximativ 1.700.000 de familii de albine, iar in prezent nu exista mai mult de 800.000.

Producatorii individuali – in special cei de la sate – redescopera treptat aceasta frumoasa indeletnicire - apicultura, ce s-a dovedit a fi o afacere foarte rentabila. Initial, apicultura se poate desfasura ca o a doua ocupatie, cu un numar mic de stupi si multe ore petrecute in preajma unui apicultor cu experienta. Pretul mierii a crescut in ultimii ani.

Astfel, profitul unei afaceri in apicultura este atragator in special daca se reuseste patrunderea pe pietele din Vest. Lucrul cu albinele nu este dificil, dar presupune respectarea anumitor reguli foarte stricte, pentru a se evita accidentele. Profitul creste de la an la an, fiind direct proportional cu numarul familiilor de albine, si este dependent de conditiile meteorologice.

In mediul rural, apicultura poate fi combinata cu cultivarea trifoiului sau a pomilor fructiferi, obtinandu-se astfel o productivitate sporita a plantelor respective, de pana la 5 ori mai mare.

Fie ca sunt produse de baza - miere, ceara, laptisor de matca, polen, venin de albine, apilarnil, propolis sau pastura -, fie ca sunt combinate si prezentate sub forma de lotiuni sau creme, produsele apicole sunt din ce in ce mai mult solicitate pe piata romaneasca. Efectele terapeutice si energovitalizante ale acestora justifica orientarea tot mai puternica a cumparatorilor, indiferent de varsta, spre produsele naturale. Detalii despre cresterea albinelor aici!Firma de web-design - o afacere cu investitie initiala minimaMagazinele online reprezinta o varianta excelenta in lupta impotriva crizei. 
O astfel de situatie este in avantajul celor care vor de demareze o afacere profitabila in domeniul web-design
.

Site-ul web - imagine si profit!


Explozia Internet-ului a adus cu sine o explozie a acestei afaceri: programatorii si designerii web (doua profesii total diferite, vom vedea), au ajuns sa fie mai cautati decat specialistii in fizica atomica sau actorii capabili sa arunce in aer Box Office-ul mondial.

Castigurile acestor noi artisti ajung, in anumite cazuri, la mai mult de 80.000 euro pe luna!
Milioane si milioane de site-uri web (n.n. un site web = o colectie de pagini web grupate sub acelasi nume si accesibile la aceeasi adresa web) au permis oamenilor sa construiasca cea mai mare biblioteca din toate timpurile, dar, deopotriva, un spatiu total nou de derulare a afacerilor.

Oamenii, companiile sau institutiile care doresc un site web vor acest lucru pentru a obtine cel putin doua beneficii: unul de imagine si un altul strict material.
Afacerea poate fi abordata in doua moduri:
- ca profesionist in Web Design, cu cunostinte avansate de programare;
- ca incepator sau novice in Web Design, cu o dorinta mare de a se lansa in domeniu.
In plus, este o afacere care se poate dezvolta.

Informatii pe scurt despre afacere

Investitie initiala (echipamente, conexiune internet, sediu, licente, personal, promovare): 22.350 euro.
Desigur, un freelancer nu are nevoie de personal si nici de sediu, desfasurand afacerea la domiciliul propriu astfel cheltuielile fiind mult mai mici.
Cifra de afaceri estimata pentru primul an din realizarea a 30 de site-uri web: 30 x 750 euro/site = 22.500 euro

Afla cum sa-ti faci o firma de web design sau sa lucrezi ca freelancer !2010 - Anul oportunitatilor. Ce afaceri vor face profit?Incepem cu cateva propuneri facute de analistii de la Entrepreneur in privinta afacerilor in 2010.
Astfel, energia verde, produsele de ingrijire pentru persoanele varstnice, magazinele de discounturi, educatia si animalele de companie reprezinta doar cateva din domeniile care ar putea evolua foarte bine in 2010.

- Produsele si serviciile pentru persoanele de varsta a treia reprezinta o buna oportunitate de afaceri, acolo unde unde ponderea varstinicilor este in crestere. 

Idei de afaceri: cele mai profitabile 27 de afaceri pentru piata romaneasca

- Estimarile privind sectorul energiei alternative au la baza cresterea investitiilor in tehnologiile verzi care au ajuns sa le depaseasca pe cele in IT sau biotehnologie.

- Pentru ca sunt vremuri de criza, magazinele de discount si mici afaceri locale se vor afla pe un trend favorabil. 

Idei de afaceri: Incepe o afacere mica, o afacere de familie!

- Nu sunt de neglijat nici afacerile din domeniul animalelor de companie. Potrivit statisticilor, tot mai multi oameni prefera compania unui animal, fiind dispusi sa cheltuiasca sume importante. 

Idei de afaceri: Toaletarea cateilor si pisicilor 

Idei de afaceri: Servicii de dresaj canin

Pe timp de criza economica, apar ca oportunitati pentru noii intreprinzatori diverse afaceri care in perioadele de "boom economic" ar fi fost considerate nefezabile.

- Astfel, pe piata SUA, s-a infiintat, dupa model japonez, o afacere pentru "eliberarea stresului" in care oamenii pentru o suma modica pot veni si, contra unei sume modice isi pot elibera nervii (spre exemplu, prin spargerea diferitor obiecte casnice pentru o perioada de 30-40 de minute). Modelul nostru: masaj si reflexoterapie. 

Idei de afaceri: o afacere cu un PROFIT de pana la 90%. Si usor de demarat cu propriile maini. Citeste detalii AICI !

- Multi romani se orienteaza spre cazari mai ieftine oferite de pensiuni turistice sau agroturistice in defavoarea hotelurilor. Iata deci o buna oportunitate de a va transforma casa de vacanta intr-o pensiune primitoare. 

Idei de afaceri : Deschide o pensiune!

- Domeniul agricol este alta aria de activitate care va beneficia de o crestere semnificativa in acest an. Prin scaderea preturilor terenurilor agricole si cresterea fortei de munca disponibile, precum si disponibilitatea de fonduri nerambursabile pentru agricultura, domeniul agricol va trece printr-o perioada de "boom economic" in aceste vremuri de criza.

Idei de afaceri: Descopera aici 8 afaceri speciale!

- Firmele de catering incep sa castige teren in ceea ce priveste servirea de mese angajatilor companiilor, acestea preferand sa externalizeze aceste servicii, reducand astfel costurile.

Idei de afaceri: Home delivery - produse diverse la domiciliu

Idei de afaceri: Restaurant la domiciliu

- Firmele de training si e-learning trec printr-o perioada buna. Luand in considerare criza economica si numarul mare de persoane in cautare de noi locuri de munca si, uneori, noi calificari si aptitudini,cred ca aceste firme vor avea o perioada destul de ocupata.

- Consultanta in afaceri si management: este un domeniu care in aceasta perioada, prin diversificarea ariei de activitate al unei firme ar trebui sa infloreasca. Prin activitati de consultanta in restructurare si coaching, consultanta in obtinere de fonduri nerambursabile si altele, firmele vor beneficia de o crestere a profitului in acest an. Bineinteles, ma refer la acele firme cu personal calificat si experienta in domeniu.

Idei de afaceri: Centru de consultanta

- Magazinul de la bloc: analistii economici sunt de parere ca, prin disponibilitatea spatiilor imobiliare si scaderea chiriilor pentru spatii comerciale, clasicul "magazin din colt" va reinvia.

Idei de Afaceri: Magazin de cartier cu de toate
Servicii de dresaj caninO piata in plina expansiune: animalele domestice sunt din ce in ce mai bagate in seama

Aceasta afacere are un potentialul de dezvoltare foarte bun in Romania, avand in vedere tendinta de crestere a numarului celor care isi cumpara caine si, implicit, a numarului celor care doresc sa aiba un animal ascultator.

In comparatie cu ce se intampla in alte tari, la capitolul numar de caini pe cap de locuitor, Romania este abia la inceput. Poate tocmai de aceea, gama de servicii oferite de catre majoritatea scolilor de dresaj de la noi poate fi considerata minimala in comparatie cu cele din Occident.

Idei de afaceri - Sevicii de dresaj canin

Capital principal: pasiunea si priceperea
Proprietarii scolilor de dresaj si-au dezvoltat afacerea tinand cont de cererile clientilor. Numai atunci cand si-au dat seama ca exista suficiente cereri pentru a deschide, spre exemplu, o pensiune, patronii au investit in aceasta directie. Se poate spune ca, in afara priceperii in lucrul cu animalele, trebuie sa intuiesti pulsul pietii, sa ai un simt innascut al cererii si al ofertei, astfel poti face din aceasta pasiune o afacere.

Informatii pe scurt
Ideea de afaceri: scoala de dresaj canin

Capital intial: 3.300 euro (minimum)
Cifra de afaceri: 700-1.000 euro/luna in primul an 1.300-2.000 euro/luna in al doilea an, in functie de investitiile facute
Profit brut: intre 7.000 si 10.000 euro, in cel de-al doilea an
Amortizarea investitiei: 1 an in cazul unei investitii minime si 3 ani in cazul in care investitia initiala ajunge la 13.000 euro
Situatia pietei: in acest moment, in Bucuresti exista mai putin de 10 scoli de dresaj, in conditiile in care numarul romanilor care cumpara caini de rasa este in crestere Sanse de reusita: foarte mari daca reusiti sa atrageti un personal competent si profesionist.

Incepe o afacere oferind Servicii de dresaj canin!Afaceri in mediul rural in Germania 

 

 


Idei de afaceri - Fortificare cu lapte de iapa
Laptele de iapa intareste sistemul imunitar. In cadrul terapiilor naturiste, medicii il recomanda pentru durerile de stomac, pentru boli ale ficatului sau ale pielii. Din acest motiv, producerea laptelui de iapa este o afacere interesanta. Angela si Roland Kuttner din Martinsberg au sesizat oportunitatea de
afaceri si comercializeaza de cca 10 ani acest produs, la un pretul de 10 euro/litrul. Intr-o zi, la trei mulgeri, o iapa furnizeaza intre 3 si 5 litri de lapte.


Idei de afaceri- Excursii la tara
Excursionistii ajunsi la sfarsit de saptamana in regiunea dintre Ammersee si Starnberger See au ocazia sa se simta "teleportati" in Evul Mediu. Si asta datorita initiativei lui Felicitas Beck care organizeaza excursii in zona Pfaffenwinkles, o zona renumita pentru aerul ei nealterat de civilizatie. Carutele lui Felicitas, trase de doi cai solizi, transporta in fiecare weekend 20 de turisti prin locuri deosebit de pitoresti, care lasa impresia de intoarcere in timp.

O excursie de o zi costa 85 de euro, una de doua zile, cu serviciu complet (casa si masa) – 125 de euro, clientii putand opta si pentru alte "elemente" aflate in oferta lui Felicitas Beck: muzicanti, jocuri de epoca, lucru intr-o gospodarie etc. .... mai multe despre
Afaceri in mediul rural in GermaniaAtelier pentru fier forjatForja afacerii cu fier forjat. Multi cred ca fierul forjat este ceva grosolan, potrivit doar pentru casele de la tara sau pentru porti si garduri. In realitate, din fier forjat se poate realiza aproape orice, vorbim aici inclusiv de obiecte de arta, iar cererea este foarte mare.

Forme neasteptate, care par venite din negura timpului, forme moderne cu aer sobru sau ca o broderie, toate poarta amprenta harului creatorului si maiestria mesterului fierar. Este un domeniu in care satisfactiile nu vin doar din profiturile obtinute, ci si din creatia in sine. Daca in urma cu cativa ani, in Bucuresti existau doar cateva firme producatoare de obiecte si mobilier din fier forjat, acum numarul lor este in continua crestere.

Idei de afaceri: Atelier pentru fier forjat


Pe masura ce piata constructiilor se dezvolta, interesul pentru asemenea obiecte sporeste. Toate tipurile de obiecte din fier forjat sunt cerute. Pretul lucrarilor de dimensiuni mari se calculeaza pe metru patrat si in functie de complexitate si timpul de munca inglobat. Astfel, pentru 1 mp de lucrare din fier forjat, pretul variaza intre 40 si 130 euro, din care manopera reprezinta intre 80% si 150%. Iar in cazul obiectelor mici de decoratiuni interioare sau exterioare, pretul se stabileste in functie de calitatea si aspectul estetic ale acesteia, precum si in functie de complexitate.

Pentru ca piata este inca in fasa, exista insa si variatii importante de pret, costul fiind dat de zona in care se afla magazinul si de clientii care ii trec pragul.

Informatii pe scurt

Idei de afaceri: producerea si montarea de porti, garduri, mobilier si alte obiecte din fier forjat
Investitia initiala: 5.000 de euro, pentru un atelier mic, cu 3 angajati si scule manuale;
100.000 de euro, suma incluzand o linie (semi) automatizata de productie
Clientii potentiali: persoanele fizice sau juridice care construiesc locuinte noi sau care doresc sa adauge accesorii sau mobilier din fier forjat proprietatilor imobiliare pe care le detin
Situatia pietei: in dezvoltare
Cifra de afaceri anuala: 60.000-600.000 euro, in functie de investitia initiala
Posibilitati de dezvoltare: extinderea spre pietele externe

Afla toate detaliile acestei Idei de afaceriAtelier pentru imprimari diverseIntr-o lume pe care nu ne-o mai putem imagina fara publicitate, piata produselor personalizate este in continua crestere, la fel si oportunitatile de afaceri pe aceasta piata.
Agende, ceasuri, tricouri, sepci, calendare, pixuri, brichete, brelocuri, insigne, scrumiere, suporti pentru pahare, mouse-pad-uri, cani personalizate... In doua cuvinte: materiale promotionale.

Pentru intalnirile de afaceri, lansari de produse si servicii, premiile concursurilor de fidelitate sau evenimente pe care le organizeaza sau sponsorizeaza (spectacole, concerte), firmele apeleaza tot mai des la aceste forme de publicitate. Dincolo de faptul ca transmit mesajul lor publicitar, materialele promotionale le ajuta sa ofere clientilor si potentialilor lor clienti si un cadou practic, de folosinta mai indelungata.

Idei de afaceri: Atelier pentru imprimari diverse

In timp ce firmele mari nici nu mai concep construirea unui buget de publicitate care sa nu includa materialele promotionale, cheltuind zeci sau chiar sute de milioane de lei pentru productii de mii de bucati, firmele mici, nou aparute pe piata, incearca si ele sa faca fata noilor provocari publicitare si sa-si adapteze din mers bugetul pentru includerea in strategia lor de marketing a acestor forme de promovare.

Daca marcile de succes sunt imprimate in serii de mii de exemplare de catre producatori industriali, comenzile firmelor mici si mijlocii, in serii de cateva zeci sau sute de bucati, sunt preluate de micii producatori de materiale promotionale. Pentru ca potentialul comenzilor de serii mici este urias (proportional cu numarul firmelor mici si mijlocii), ne propunem sa speculam aceasta din urma oportunitate de afaceri.

Idei de afaceri: Atelier pentru imprimari diverse


Am mai adauga aici un alt argument important: nevoia tot mai mare a consumatorilor individuali de personalizare a cadourilor pe care le fac celor dragi. De la un mesaj simpatic, fotografia lor, a partenerului, prietenillor, formatiei preferate, bebelusului, cainelui sau masinii familiei, pana la momente din viata – cabana in care si-au petrecut vacanta, pestera pe care au descoperit-o, pestele prins in Delta, primii pasi ai copilului, etc. -, toate aceste instantanee, imprimate pe un tricou sau pe o cana, pot deveni un cadou placut si nu foarte scump pe care il pot face apropiatilor. Si ei apeleaza, evident, tot la micii producatori de obiecte personalizate.

Informatii pe scurt
Ideea de afaceri: imprimarea si comercializarea de produse promotionale
Capital initial:
- minim: 3.500 euro
- mediu: 6.000 euro
Profit brut: minimum 2.000 euro/luna
Situatia pietei: foarte buna
Factori de risc: promovarea afacerii si mentinerea clientilor
Recomandari: se pot pune in practica alte idei care deriva din activitatea de baza

V-ar placea sa realizati niste tricouri imprimate cu imagini/texte deosebite, facute exact dupa gustul clientului? Niste tricouri dupa care lumea sa intoarca capul pe strada, vizibil incantata?
Niste tricouri care sa fie cu adevarat unice? Un atelier care imprima/vinde 1.000 de tricouri pe luna poate obtine, asadar, un profit net de 2.000 de euro. Doar din tricouri. Aceste tricouri nu trebuie sa fie imprimate neaparat la comanda, atelierul poate imprima modele proprii si sa expuna tricourile astfel rezultate intr-un mod atractiv. Dorinta clientilor de a avea asa ceva se va naste spontan.

Descoperiti aici toate secretele acestei afaceri
!Castiga 1000 de euro pe luna cu lumanari decorative!
Simti ca stresul se napusteste asupra ta zilnic? Trage adanc aer in piept, fa o baie relaxanta si aprinde cateva lumanari decorative. Pur si simplu nu ai cum sa nu le iubesti! Gandeste-te la ceva frumos… parca deja s-a mai shimbat atmosfera, nu?

“Ne-am gandit ca merita sa investim 100 de dolari sa vedem ce sanse are afacerea aceasta cu lumanari decorative. Am mers la un targ doar ca sa vedem potentialul afacerii cu lumanari decorative. Si ne-am trezit ca primim o comanda de 1.000 de lumanari decorative de la un mare lant de magazine, comanda pe care nu am putut s-o onoram. Oricum, la targul acela am vandut tot. Am vandut pana n-am mai avut, adica lumanari decorative in valoare de circa 1.000 de dolari.”, spun sotii Tudor, din Bucuresti.

Aceasta afacere minunata este potrivita celor care vor sa lucreze si acasa. Orice camera poate fi folosita pentru confectionarea lumanarilor, dar cea mai potrivita este bucataria. In zilele frumoase, cu vreme buna, puteti lucra si in curte sau in gradina. Dupa ce sute de ani, lumanarile au fost singura sursa de lumina a oamenilor, astazi ele mai au un rol foarte important si deloc de neglijat: rolul decorativ in ocazii festive i nu numai. Lumanarea simbolizeaza atmosfera de sarbatoare si dragoste, defineste ceremoniile religioase si creeaza decoruri minunate.

Procesul de fabricare a lumanarilor este destul de usor si pentru asta nu aveti nevoie de cine stie ce unelte. Pentru topirea cerii puteti folosi un vas mai vechi. Aveti nevoie de o matrita, un alt vas al carui interior reproduce forma unui obiect; o puteti comanda sau o puteti improviza. Lumanarile se obtin prin topirea, turnarea, racirea si solidificarea cerii intr-un astfel de vas.
Esti la o scaparatura de chibrit de profitul mult visat! Afla cum sa dezvolti cu succes aceasta afacere!

Acum ai toata informatia necesara in cd-ul “ Confectionarea lumanarilor”.5 idei de afaceri cu sanse maxime de reusitaStii care sunt afacerile care supravietuiesc testului crizei economice? Singurele afaceri cu sorti de izbanda sunt azi afacerile care vin in intampinarea actualelor nevoi ale consumatorilor!

Daca nu ai banii necesari sa demarezi o astfel de afacere poti obtine fonduri nerambursabile. In plus, numarul documentelor din dosarele pentru accesarea fondurilor europene s-au redus de la 27 la doar 5! Profita de simplificarea procedurii si intra in afaceri! UE acopera acum 80% din costul afacerii tale!

Iata cele 5 Idei de afaceri aducatoare de bani:

Idei de afaceri - 1: Cauta profitul cu… lumanarea!
Te-ai gandit sa ii oferi sotiei tale o varianta placuta si mai ales profitabila pentru petrecerea timpului in care tu mesteresti la cine stie ce piesa auto? Iti recomandam o afacere cu investitie redusa care se poate desfasura si ca o a doua ocupatie – confectionarea lumanarilor decorative si aromatizante. Este una dintre cele mai rentabile afaceri de familie! Scoate … la lumina 1000 euro profit lunar!
Afla toate secretele unei afaceri cu reusita garantata – confectionarea lumanarilor


Idei de afaceri - 2: Mobila si… bani
Orice casa trebuie mobilata… Crezi ca oamenilor le mai raman bani pentru mobila comandata in Italia? Parca n-as crede! Mai bine o mobila buna, frumoasa, rezistenta si…. la pret de recesiune! Am sau nu dreptate? In plus, statisticile de ultima ora anunta ca romanii prefera mobila romaneasca. Iata deci, ideea unei alte afaceri ce-ar putea functiona: atelier pentru mic mobilier. 1500€ profit lunar! Piata de desfacere? Case, pensiuni, case de vacanta, terase, restaurante etc. Mobila sa ai de vanzare, caci clienti sunt! Interesat? Citeste mai multe despre afaceri cu mobila

Idei de afaceri - 3: „Stoarce” bani gheata din portocale si grapefruit-uri!
Afacerea se bazeaza pe nevoia noastra, a tuturor, de alimentatie sanatoasa, naturala. Este vorba despre o afacere cu sucuri naturale din citrice. Ghidul practic al afacerii Stand de sucuri naturale te invata cum sa „storci” bani multi dintr-o afacere rentabila si iarna si vara. Pentru ca oferta se adreseaza tuturor si celor mari si celor mici. Si celor care tin regim de slabire si chiar diabeticilor! Cu un buget initial redus si cu amortizarea investitiei chiar din prima luna, poti castiga usor bani frumosi. Afla cum sa aplici aceasta afacere profitabila

Idei de afaceri -4: Infuzie de profit cu aroma de levantica din gradina ta.
Minimum 25.000 euro castig anual! Un tip aparte de agricultura ecologica il constituie cultura de plante medicinale si aromatice. De ce practic? Pentru ca in bogata „farmacie a naturii” gasim remediile tuturor relelor acestui secol agitat in care traim. Se folosesc si ca materie prima in tratamentele fito-terapeutice, aroma-terapeutice sau cosmetice. Nu mai vorbim de faptul ca plantele aromatice constituie de mii de ani „secrete bine pazite” ale unor delicatese culinare vestite in intreaga lume. Rezultatul: cererea intrece cu mult oferta! Deci! Daca agricultura traditonala nu iti aduce bani, lanseaza-te in afaceri cu plante medicinale si aromatice! Un alt tip de agricultura: mai placut, mai usor si foarte profitabil, mai ales ca este o afacere subventionata de stat.

«Stiti cum m-am apucat de agricultura asta… cu plante medicinale si aromatice? Totul mi s-a tras de la nevasta-mea care a vazut la supermarket casolete cu 30 grame de menta verde. Costau 4,5 lei/bucata. „O avere!”- spunea ea! „Menta! Menta simpla! La cat kilogramul? 150 lei? Si mai aveau si busuioc si maghiran!” De-atunci nu am mai avut pace in casa! Am luat Ghidul practic pentru cultivarea plantelor medicinale si aromatice ecologice si-am pornit treaba! Am mers dupa carte, pas cu pas. Si-am reusit! Stiti ceva ? Cel mai bine am vandut busuiocul! Peste 20.000 de ghivece! Acum nevasta-mea e fericita! Chiar va multumesc!» - Turcan Radu, Braila

Afla cat de profitabila este o afacere cu plante medicinale si aromatice!

Idei de afaceri - 5: Incet dar sigur, melcul escaladeaza criza! … si bursele din Paris, Londra, Milano sau Madrid! Garçon! Inca o portie de melci, te rog!

Un refern ce-ti gadila placut auzul… Inseamna ca ai piata de desfacere, iar munca ta iti aduce profit. Nepretentiosi si foarte valorosi, melcii te ajuta inca din cel de-al doilea an al afacerii tale sa obtii un profit frumos. Nu uita sa adaugi listei tale de clienti – importatori sau chiar proprietari de restaurante, producatorii din industria farmaceutica. Pentru acestia, melcul constituie un remediu perfect pentru ulcer. De ultima ora! Pentru cunoscatori… caviarul de melc ajunge la 3-4.000€/kg! Incepe acum afacerea ta! Cum? Acceseaza: cresterea-melcilor.ideideafaceri.ro si comanda-ti ghidul tau practic pentru infiintarea propriei afaceri legate de cresterea melcilor.

Beneficiaza de fondurile europene pentru agricultura si bucura-te de afacerea ta! „Am gasit pe net oferta pentru ghidul crescatorilor de melci. Voiam ceva nou, caci de agricultura sunt satul! Ba nu ploua, ba ploua prea mult! Munca multa, profit… mai incet. Asa m-am hotarat. Am zis sa incerc. La inceput eram destul de sceptic. Incetul cu incetul lucrurile au inceput sa se lege. Am luat si subventii de la stat, m-am extins! Foarte buna lucrarea dvs.! Practic, fara ea nu as fi putut vorbi acum despre afacerea mea. Multumesc!” – Fazekas Tudor, Arad

Acorda-ti acum sansa de a-ti implini visul! Uita de criza economica si canalizeaza-ti energia in directia afacerii tale. Ai acum la dispozitie 5 “consiliere” profesioniste care te ajuta pas cu pas. Daca te “misti” rapid poti obtine finantarea europeana pentru oricare dintre aceste idei de afaceri! Ai, deci, toate sansele sa reusesti!

Draga prietene, prosper antrepenor in devenire, Studiaza cu atentie propunerile noastre pentru idei de afaceri! Dosarele acestora, de la investitia initiala, pana la alegerea pietei de desfacerea produselor tale, iti stau la dispozitie. Urmeaza sfaturile specialistilor si investeste in afacerea care-ti surade! Este cea mai sigura investitie in succesul tau!

Sunt idei de afaceri verificate! Profita! Stii bine! In vreme de razboi, unii castiga, altii pier! Iar criza este tot un tip de ”razboi”. Alege sa fii printre castigatorii acestui razboi!101 super idei de afaceri. Alegeti!Asadar, vreti sa aveti propria dumneavoastra afacere. Va ganditi de ceva timp la aceasta posibilitate si la toate avantajele care decurg de aici. Sa nu mai aveti program fix de lucru, sa nu mai ascultati dispozitiile lui X sau Y, sa nu mai suportati tot felul de frecusuri la serviciu doar pentru ca aveti de platit intretinerea sau rata la casa. Si sa munciti nu pentru salariul acela de supravietuire, ci pentru profit, pentru profitul afacerii dvs.

Un profit foarte frumos, obtinut de dvs., care v-ar permite o viata care acum va este inaccesibila si care v-ar indreptati sa spuneti: "Am facut o treaba buna. Sunt mandru de mine!" Sa aveti propria dvs. afacere...

Cum ar fi? Ar fi perfect! 101 Idei de Afaceri. Alegeti!

Din pacate insa, de fiecare data cand visati asa frumos va loviti de o intrebare, una aparent simpla, dar de al carei raspuns depinde pana la urma tot viitorul dvs. ca om de afaceri si stapan al propriului destin: "Ce afacere sa demarez?" De aici pleaca totul. Pentru ca daca nu aveti ideea de afacere pe care sa va construiti viitorul, inseamna ca nu veti construi nimic.

"Ce afacere sa demarez?" Raspunsul nu e deloc usor. In primul si in primul rand, trebuie sa fie o afacere viabila, o afacere cu potential, pentru ca nu aveti deloc intentia sa va investiti timpul, banii si eforturile in ceva care nu duce nicaieri. Pe scurt, vreti o afacere care sa mearga. Si, odata ce ati rostit aceste cuvinte, incepeti sa va dati seama cat de neclara e de fapt situatia.

Ce inseamna "o afacere care sa mearga"? Daca va intrebati prietenii si cunoscutii, veti vedea ca toti au cate o idee de afaceri stralucita, originala si cu succes garantat 100%. Multe dintre aceste idei ale lor vi se vor parea chiar si dvs. interesante, dar vor functiona intr-adevar? Nu aveti cum sa stiti pana nu incercati sa le puneti, concret, in practica.

Din pacate insa, nu aveti nici timp, nici bani, nici energie sa mergeti pe incercate. Sunteti la inceput, resursele dvs. sunt limitate si v-ati bucura daca le-ati cheltui cat mai eficient, fara bajbaieli. Deci? Pana la urma, problema are o solutie destul de evidenta: o afacere care merge este o afacere care.. merge deja.

Da, e suficient sa gasiti un intreprinzator autohton care desfasoara deja cu succes o anumita afacere si acea afacere este, fara nici cel mai mic dubiu, o afacere care merge. Gata, simplu de tot. Puteti desfasura si dvs. ceva similar, eventual intr-un alt cartier, oras, judet? Daca da, iata ca s-a conturat o posibilitate cat se poate de concreta pentru dvs. de a intra in afaceri. Daca nu, nu e nicio tragedie, trebuie doar sa cautati un alt intreprinzator de succes si sa ii studiati exemplul.

Si cu cat cautati si identificati mai multe astfel de afaceri deja functionale, cu atat cresc sansele pentru dvs. De fapt, nu mai trebuie sa cautati nimic. Va oferim 101 astfel de afaceri, din cele mai variate domenii, care necesita un capital de start accesibil sau chiar super-accesibil. Dvs. trebuie doar sa alegeti una, pe cea care va inspira cel mai mult, si sa o transformati in AFACEREA DVS.!

Cele 101 afaceri prezentate pe CD-ul "101 idei de afaceri" reprezinta oportunitati din cele mai variate domenii, care necesita un capital de start super-accesibil si al caror know-how va este perfect la indemana. Oameni absolut obisnuiti au demarat si desfasoara afaceri de succes in Romania!

Oameni absolut obisnuiti au demarat si desfasoara afaceri de succes in Romania! Cititi-le povestile de succes, inspirati-va din reusita lor! Si deveniti unul dintre ei! E mai usor decat credeti. Va trebuie doar un pic de motivare ca sa faceti primul pas, dupa aceea lucrurile vor incepe sa se lege usor-usor.
Si, desigur, va mai trebuie CD-ul "101 idei de afaceri"!
Castiga intre 400 si 40.000 de euro lunar muncind acasa!Chiar daca criza financiara te afecteaza nu-ti pierde cumpatul. Ti-ai pierdut locul de munca? Te intrebi ce poti sa faci cand nimic nu mai merge? Ce si cum sa incepi? Cu ce bani? Sunt intrebari pe care fiecare om le are in minte, mai ales daca si-a pierdut locul de munca sau daca e pe punctul de a-l pierde. Este simplu.

Incepe o afacere chiar la tine acasa!

Ca acestea!

Idei de afaceri - 1. Un profit de minimum 400 euro lunar muncind acasa
Practic cheltuielile de demarare a afacerii s-au ridicat la suma de 200 euro, necesara pentru achizitionarea materialelor. Puiu Predosanu a inceput afacerea de confectionare de suporturi pentru bijuterii din argint absolut intamplator, fara a avea o pregatire profesionala speciala si fara experienta in domeniu. Nu i-a trebuit un spatiu de productie special amenajat, sediul social al firmei (adica domicililul propriu) fiind perfect, de asemenea nu a fost necesara o investitie pentru dotarea tehnica. Este o afacere accesibila oricarei persoane.
Pont de afaceri: Un mare avantaj este acela ca poate fi practicata ca o activitate pentru timpul liber, fiind implicit si o sursa suplimentara de venituri.


Idei de afaceri - 2. Castiga mai bine decat un dentist fara sa stai ani de zile in scoala pentru asta”!
„Imediat dupa ce m-am licentiat in Litere m-am straduit sa gasesc de lucru”, povesteste o intreprinzatoare de 31 de ani. “Am facut de toate: am fost ghid turistic, am facut traduceri... Nimic stabil, insa. Pana cand, intr-o zi, stand de vorba cu veterinarul ce are grija de cainele meu, mi-a venit ideea sa incep o activitate ce ma atragea tocmai datorita marii mele pasiuni pe care o am pentru toate animalele domestice. Nu stiam insa exact ce. Sfatul pe care mi l-a dat veterinarul a fost acela de a oferi servicii de tuns si toaleta pentru catei.
Nu mi-a spus-o de doua ori. Timp de cateva luni, m-am dus la niste cunoscuti de-ai mei care au in Olanda o crescatorie de caini. Acolo am invatat sa tund de la o profesionista, caci este o munca care cu greu se poate improviza. Sfatul pe care mi-l daduse veterinarul era intr-adevar bun si pot sa-l dau si eu tuturor celor care vor sa deschida un magazin de articole pentru animale. Spalarea si tunsul cainilor este un mod foarte bun pentru a-i cunoaste si a stabili relatii cu clientii. Relatia cu clientii – acesta este avantajul adevarat pe care noi, micii operatori comerciali, il avem fata de supermarketuri.”

Desigur nu trebuie sa mergi in Olanda pentru a invata totul despre toaletarea cateilor. Afla detalii in: 17 Idei de afaceri pe care le poti incepe la domiciliu

Pont de afaceri: In cel mai rau caz, un toaletator castiga 150 lei/zi, deci un minim de 3.000 lei pe luna.


Idei de afaceri - 3. Deschide un magazin on line!

"Cand, in urma cu trei ani, ne-am hotarat sa ne dam demisia de la vechile locuri de munca pentru a ne deschide magazinul virtual specializat in vanzarea de articole pentru informatica, colegii si rudele ne-au luat drept nebuni" povesteste un alt intreprinzator. "Vroiam cu orice pret sa cream ceva al nostru si sa pariem pe Internet, in care am crezut mereu. Cred ca in ciuda tuturor am reusit. La inceput lucrurile nu pareau sa mearga in directia buna. Am reusit sa continuam numai pentru ca, alaturi de magazinul virtual, am deschis si unul <real>, unde clientii pot cumpara ceea ce doresc, in maniera clasica. Apoi, incet-incet, au venit si primele semnale pozitive. Comenzile au inceput sa vina din ce in ce mai des si, in ultimele cinci luni, am efectuat vanzari in valoare de 40.000 de euro. Semn ca situl nostru este apreciat de clienti, oricine putand, gratie unui sistem interactiv, sa-si <construiasca> computerul pe care vrea sa-l cumpere, alegand piesa cu piesa. De putina vreme am inceput sa vindem si ulei de masline, cosmetice si altele".

Daca inca nu ati gasit ceva pe placul dvs. mai aveti de incercat inca 14 variante din 17 idei de afaceri pe care le puteti demara la domiciliu.

Adio somaj, bun venit afaceri! Detalii in: 17 idei de afaceri pe care le puteti demara la domiciliu

Fructele de padure sunt foarte cerute la exportCunoscute si apreciate mai ales pentru cresterea lor nepretentioasa, fructele de padure (mure, zmeura, coacaze, capsuni, afine etc) au inceput sa prezinte un anumit interes economic si, prin urmare, sa fie cultivate in mod planificat in urma cu peste 50 de ani. De atunci, aceste fructe si-au facut intrarea si in diverse industrii, fiind folosite la productia de iaurt, sucuri de fructe, dulceturi, siropuri, produse cosmetice sau medicale.

Dar nu despre afaceri in aceste domenii vrem sa va vorbim in acest articol, ci despre comercializarea acestor fructe in stare proaspata. E suficient sa vedem exemplul capitalelor occidentale, unde in marile interesectii se intalnesc tarabe care nu vand altceva decat fructe de padure. Ideea nu este deloc spectaculoasa, dar succesul aplicarii ei este spectaculos.

Fructele de padure proaspete atrag clientii ca un magnet! Pe langa gustul delicios - murele, zmeura, capsunile, afinele, catina - ofera consumatorului vitamine si minerale care previn o multime de boli. Iata o oportunitate de a demara o afacere chiar in gradina proprie. Detalii aici: afaceri-catina.edrs.ro

Motivele acestui succes? In primul rand, fructele sunt foarte proaspete si, in al doilea rand, ele sunt ambalate in niste caserolele estetice, care elimina si eventualele temeri legate de igiena produselor. Cultivarea lor in acest scop poate fi deci o afacere buna. Dar, inainte de a fi cuprinsi de entuziasmul practicarii unei activitati in aer liber, trebuie sa verificati care sunt posibilitatile comercializarii la nivel local, tinand cont mai ales de perisabilitatea produsului.

Aflati informatiile acestei Idei de afaceri!Afaceri cu lumanari decorative incepute cu o investitie de 100 $In urma cu cativa ani, sotii T. din Bucuresti erau in cautarea unei afaceri simple, care sa presupuna o activitate manuala, deci fara investitii in echipamente sau utilaje. S-au orientat spre confectionarea de lumanari decorative si aromatizate. “Ne-am gandit ca merita sa investim 100 de dolari sa vedem ce sanse are afacerea aceasta cu lumanari decorative”, povesteste dl T.

Activitatea a inceput in bucataria apartamentului propriu, unde cei doi soti au produs doua sortimente de lumanari decorative(lumanari taiate si lumanari plutitoare) cu care s-au prezentat la un targ de suveniruri. "Noi ne-am dus la targul acela doar ca sa vedem potentialul afacerii cu lumanari decorative. Si ne-am trezit ca primim o comanda de 1.000 de lumanari decorative de la un mare lant de magazine, comanda pe care nu am putut s-o onoram. Oricum, la targul acela am vandut tot. Am vandut pana n-am mai avut, adica lumanari decorative in valoare de cca 1.000 de dolari. Stau si ma intreb ce ar fi insemnat sa aparem atunci cu modelele pe care le avem acum."

Ulterior, productia s-a diversificat, iar distributia s-a concentrate pe micile magazine, care puteau sa expuna foarte vizibil lumanarile decorative si sa le puna in valoare, pentru ca oamenii sa le remarce. Plata nu se facea dupa vanzare, ci la livrarea marfii.
"Tehnica de lucru pentru aceste lumanari decorative nu este complicata", explica dl T. "Ai nevoie de ceara, parfumanti, coloranti si matrite. Matritele pentru realizarea de lumanari decorative ni le-am facut noi, cu ajutorul unor mesteri care au turnat in ipsos formele cerute. Pe aceste modele din ipsos am turnat apoi cauciuc siliconic, rezultand astfel matrita finala cu ajutorul careia se modeleaza lumanarea. In principiu, nu este mare lucru, oricine poate face asa ceva. Important este insa sa vinzi si sa ai rabdare, sa iti amani recompensa, cum zicea cineva."
 

Afla cum sa confectionezi zeci de modele de lumanari: www.cd-lumanari.afacerilacheie.ro?cs=007602Afaceri din amenajarea si intretinerea gradinilorRealizarea unei oaze de natura in mijlocul retelelor de beton armat, sticla si asfalt din zonele de locuit moderne reprezinta o afacere aflata in plin avant si care se integreaza in evolutia actuala a urbanismului.

Daca pentru achizitionarea unei vile se cheltuiesc sute de mii de euro, este de asteptat ca pentru ceea ce inseamna “haina verde” a respectivei vile sa se cheltuiasca macar a suta parte. Ceea ce duce la concluzia ca suma totala alocata de proprietari pentru amenajarea gradinilor este considerabila, mai ales daca ne gandim la numarul mare al caselor aflate in constructie doar in perimetrul Bucurestiului si al zonelor adiacente (Baneasa, Snagov, Corbeanca etc.).

Iata deci explicatia proliferarii in numar mare a firmelor care au ca obiect de activitate gradinaritul, respectiv amenajarea si intretinerea spatiilor verzi.

Scurta descriere a acestei idei afaceri: Gradinaritul (amenajarea spatiilor verzi) include un ansamblu de activitati specifice care se refera la:
* realizarea proiectelor de amenajare;
* amenajarea propriu-zisa, care consta in curatarea terenului, nivelarea acestuia, uneori efectuarea unor umpluturi cu pamant vegetal, plantarea speciilor dendrofloricole, semanatul gazonului etc.;
* intretinerea spatiului verde prin lucrari specifice de tundere a gazonului, taieri de formare si intretinere a arborilor si arbustilor ornamentali, ... mai multe despre afaceri din amenajarea si intretinerea gradinilorBrichetarea rumegusuluiDupa anul 1990, in Romania, exploatarea forestiera a luat o amploare greu de controlat, prin aparitia in numar foarte mare a intreprinderilor particulare de producere a cherestelei. Iar volumul de rumegus neutilizat a crescut in mod dramatic, cu un impact nefavorabil asupra mediului inconjurator. Milioane de metri cubi de rumegus de gater au fost imprastiate prin cele mai neasteptate locuri - cursuri de rauri, rape, gropi de gunoi si chiar campuri fertile, sub o falsa impresie ca acest material constituie un ingrasamant pentru terenul respectiv. (In realitate, timpul de reciclare naturala a lemnului este cuprins intre 15 si 25 de ani, timp in care terenul pe care a fost imprastiat devine un teren mort din punct de vedere agricol.)

Pornind de la aceasta constatare, dl. Dragomir Penes, fost profesor la Universitatea „Transilvania" din Brasov, s-a decis in 1991 sa proiecteze un utilaj care sa transforme rumegusul in combustibil si, totodata, sa atenueze impactul acestui deseu asupra mediului.

Idei de afaceri: Brichetarea rumegusului - o rata a profitului de 200%
„Majoritatea oamenilor s-au obisnuit sa faca mizerie, asa ca era nevoie de cineva care sa faca si curatenie", afirma dl. Penes. Ca urmare, a infiintat firma S.C. GOLDMARK S.R.L. si, impreuna cu un inginer proiectant, s-a apucat de lucru. Prima masina de brichetat a fost gata dupa un an si jumatate de munca, iar ulterior au urmat si alte utilaje.Cultivarea legumelor in solariiAveti un teren de 500 mp, undeva la tara? Inseamna ca aveti baza pentru o afacere relativ simpla si multumitoare din punct de vedere financiar: cultivarea legumelor trufandale in solarii. Da, cei 500 mp, valorificati in acest mod, va pot aduce o productie de, sa zicem, 8 tone de rosii. Aceasta cantitate, vanduta cu 15.000 lei/kg, inseamna venituri de 120 de milioane de lei. Desigur, exista si cheltuieli cu samanta, rasaduri, ingrasaminte, irigare, transport, dar acestea nu inseamna mai mult de cateva zeci de milioane de lei. Iar ceea ce ramane este un profit curat, obtinut din exploatarea unui teren altfel neatractiv, intr-o maniera care nu necesita decat niste cunostinte de baza intr-ale agriculturii si ceva seriozitate. Deci, repetam intrebarea: aveti un teren de 500 mp, undeva la tara?

Atunci va puteti orienta si catre agricultura ecologica. Ganditi-va numai ca un kg de legume ecologice se poate vinde la un pret dublu fata de cel pentru legume "de rand". Cultura de legume ecologice este una dintre cele mai profitabile afaceri familiale care se poate desfasura intr-o fermã agricola relativ mica (2-10 ha). Aflati cum sa culegeti bani din gradina dvs. din Ghid practic -
Cultivarea legumelor in sistem ecologic!O idee de afaceri cu un profit de pana la 90%Deschiderea unui cabinet de reflexoterapie necesita dotari minime, iar segmentul de piata careia i se adreseaza este in realitate... toata piata. Cine nu vrea sa-si ingrijeasca sanatatea, sa elimine stresul acumulat in timp sau sa se relaxeze?

Afacerea a prins si pe piata romaneasca, dovada fiind numarul tot mai mare de cabinete sau centre de sanatate care ofera pacientilor sedinte de reflexoterapie.

Pentru a fi o afacere profitabila trebuie sa indeplineasca cateva conditii esentiale: terapeuti profesionisi, un spatiu adecvat, amenajat cu gust si care asigura conditii igienico sanitare impecabile. De asemenea, deosebit de importanta este faima pe care cabinetul o capata, pentru ca indiferent de metodele sau strategiile de promovare folosite, recomandarea venita din partea celor care au apelat la serviciile cabinetului este determinanta in atragerea unui numar cat mai mare de pacienti. Intreprinzatorul care a decis sa intre pe aceasta piata trebuie sa transmita oamenilor incredere, profesionalism si seriozitate.

Informatii pe scurt
Capital initial: 2.000 euro
Profit brut: 800-1.000 euro/luna
Situatia pietei: foarte buna
Factori de risc: locatia cabinetului, calitatea serviciului, promovarea
Afacerea se recomanda persoanelor familiarizate cu terapiile de ameliorare a sanatatii organismului uman prin cursuri de masaj si reflexoterapie.

Un apartament de 2-3 camere este suficient pentru amenajarea unui cabinet de masaj si reflexoterapie. Afla toate datele acestei idei de afaceri!
COLECTIA
AFACERI LA CHEIE


Cultivarea catinei Afacerea anului 2013!


Biblia Antreprenorului sau Cum sa devii milionar peste noapte


3 culturi profitabile - Goji, merisoare, Aronia


Afaceri dupa serviciu: top 33 cele mai tari idei


Incepe o afacere rapid crescatoare cu .. Salcie Energetica! sau Fabricuta ta verde de bani cu salcie energetica


Cum sa incepi o afacere cu produse handmade


Cosmetice 100% naturale


Ferma de vipere - o mina de aur!


Castiga independenta financiara cu o Ferma de raci!


Afacerea secreta a agricultorilor de succes – trandafirii


Shaormeria - afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului


Afacerea perfecta pentru tine? O cafenea


Franciza - primul pas catre succesul afacerii tale. Fa-l acum!


Covrigarie - asta da afacere de criza!


Ghid practic de amenajari interioare pentru birouri si locuinte


Magazin online - Cum sa faci bani rapid si usor!


Revista Idei de AFACERI - Colectia ta de idei de afaceri!


Cum sa faci bani din propria ta Plantatie de Paulownia!


Pachet promotional: Colectia Afaceri la Cheie


Cultivarea ciupercilor Pleurotus


Stand de sucuri naturale
 
Cresterea albinelor - Ghidul apicultorului de succes.
 
Cultivarea ciupercilor Champignon + plan de afaceri
 
Ferma piscicola in sistem familial - cresterea pastravului/somn salau + plan de afaceri
 
 
Cultivarea arbustilor fructiferi
 
Ghid Practic - Cultivarea de legume in sistem ecologic + plan de afaceri
 
GHID PRACTIC - Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic + plan de afaceri
 
Ghid Practic pentru confectionarea lumanarilor - CD
 
Ferma de lipitori
 
Cresterea viermilor de matase


Cum sa realizezi decoratiuni si ornamente unicat pentru Sarbatorile de iarna
 

 
Home   |   Despre afaceri la cheie   |   Servicii afaceri la cheie   |   Termeni si Conditii   |   Contact afaceri la cheie

© 2006 - 2017 Rentrop & Straton Toate drepturile rezervate