Afaceri La Cheie 27 afaceri la cheie sigure care iti aduc bani si succes

 
  Home
Despre afaceri la cheie
Servicii afaceri la cheie
Contact afaceri la cheie
Preturi promotionale pentru pentru toate produsele. Livrare gratuita!
CADOUL DVS.

Descarcati GRATUITDescarcati GRATUIT Raportul Special:

“Finantarea unei afaceri”

NEWSLETTER GRATUIT
pentru Afaceri la cheie
E-mail:


Plan de afaceri
Obtine BANI pentru afacerea ta cu cel mai bun plan de afaceri!
 

Idei de Afaceri @ Afaceri la cheie
Cresterea albinelor
In plina criza economica, apicultura ramane o indeletnicire profitabila.

Utile pentru Afaceri la cheie
Afaceri agricole
Targuri si expozitii 2009
Site-uri recomandate
Retete
 
Promovare in
"Afaceri la cheie"?
Doriti ca produsele firmei dvs. sa fie promovate GRATUIT in lucrarile din colectia "Afaceri la cheie"?
   Click aici
Deveniti autorul unei
"Afaceri la cheie"!
Sunteti specialist intr-un anumit domeniu si aveti idei pentru noi afaceri la cheie.

Asteptam CV-ul dvs. si o scurta descriere a ideii la care v-ati gandit pe adresa: afc@rs.ro !
 

Afaceri profitabile cu savuroase fructe de padure: capsuni, catina, coacaze!


Afaceri profitabile cu 11 specii de arbusti fructiferi: catina, capsuni, coacaze, zmeura, afine, mure, agris, smochine, soc, coarne, trandafir de dulceata)

 

Cultivarea de arbusti fructiferi este una dintre putinele afaceri care au ramas inca practic neexploatate in Romania. Cererea este cat se poate de mare, mai ales in mediul urban, iar concurenta practic nu exista!
Usor de cultivat, fructele de padure continua sa fie o delicatesa si unele dintre acestea sunt considerate adevarate panacee. De fapt, aici este intreaga oportunitate a acestei afaceri.

Comandati on-line:
AFACERI LA CHEIE - CD Cultivarea arbustilor fructiferi + cadoul "Cum sa-ti alegi cei mai buni furnizori"

Oferta lunii: 87.20 RON


7 argumente in favoarea unei afaceri cu catina, capsuni, coacaze

1. Sunt fructe care se obtin rapid, fara bataie de cap. Catina, catina alba, capsuni, coacaze, mure sunt fructe cautate pe piata, usor de distribuit la un pret avantajos.
2. Investitia intiala este nesemnificativa: Desigur depinde de cat teren dispuneti, de ce tip de arbusti doriti sa cultivati si de la ce nivel doriti sa demarati afacerea. Dar, spre exemplu, daca doriti sa porniti afacerea ca o activitate de weekend, cu 150 de euro va puteti asigura o cultura de 450 de arbusti fructiferi.
3. Este o activitate simpla si placuta.
4. Este profitabila. Fructele “de padure” - catina, catina alba, capsuni, coacaze - sunt foarte cautate si se vand destul de scump.
5. Concurenta nu exista. Catina, catina alba, zmeura, capsuni sau coacaze proaspete sa gasesc cu greu in piete si supermarket-uri si de cele mai multe ori pretul lor este foarte mare din cauza importului din alte tari.
6. Beneficiati de toate informatiile necesare demararii si dezvoltarii acestei afaceri.
7. Obtineti rapid si la un pret avantajos toate informatiile necesare acestei afaceri.

Cine sunt clientii dvs?

Consumatori directi (care vin in piete)
- Engrosistil locali sau vanzatori de fructe cu amanuntul
- Cofetarii-patiserii
- Supermarket-uri
- Restaurante din zona dvs.
- Prin colaborari cu producatorii de iaurturi, sucuri de fructe, dulceturi, siropuri
- Catre producatorii de produse cosmetice naturale sau de tip plafar.


Profitul unei afaceri cu catina, capsuni, coacaze


Profitul apare inca din primul an. Puteti vinde fructele tot timpul anului. Din mai pana in octombrie fructe proaspete iar in perioada de iarna preparate sau semipreparate. Ganditi-va numai la preturile acestor fructe in supermarket-uri si chiar pe piata. 2.5 /kg de zmeura sau afine*; 1 /kg de capsuni, 1 kg de catina. Pentru 1 Kg de coacaz negru obtineti 1.5 iar de pe un hectar puteti recolta 4-5 tone de coacaze. Sa presupunem, pentru primul an, o productie de doar 4 tone de fructe la hectar x 2/Kg de fruct (pret mediu) = 8000 pe hectar cultivat. Scadeti investitia initiala de 150 de euro si ramaneti cu un profit de 7850 de euro. Muncind doar in week-end.

*Preturile sunt pentru fructele proaspete, neprelucrate. Sucurile sau dulceturile le puteti vinde mult mai scump.

O afacere finantata prin fonduri structurale

Puteti infiinta o plantatie de arbusti fructiferi cu bani de la UE. Prin Masura 121 – Modernizarea exploatatilor agricole – primiti finantare in proportie de de 50% – 75% (in perioada 2007 – 2009), respectiv 40% – 65% (in perioada 2010 – 2013) din valoarea eligibila a proiectului. Fondurile reprezenta cofinantarea
publica, la care trebuie sa se adauge contributia privata.
Solicitanti: persoane fizice autorizate – PFA; asociatii familiale autorizate – AF;
societati comerciale; Cooperative agricole; Grupuri de producatori.
Cheltuieli eligibile (vizate de aceasta afacere):
- achizitionarea sau achizitionarea in leasing de tractoare noi, combine de recoltat, masini,
utilaje, instalatii, echipamente si accesorii, echipamente si software specializate, identificate
ca necesare prin studiul de fezabilitate sau memoriul justificativ;
- infiintarea plantatiilor de pomi, arbusti fructiferi si capsuni;
Sursa: Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit

Cum sa valorificati totul de la catina, catina alba, capsuni (arbusti fructiferi)
Ganditi-va la tufele de catina, coacaze, zmeura sau mure de pe marginea drumurilor de munte culese si comercializate la un pret 3 - 4 lei/paharel. Cati bani ati putea obtine daca ati cultiva doar zmeura si mure in propria curte… Iar daca mai plantati 2-3 arbusti de catina, 5-6 afini si cateva capsuni profitul este garantat.

 

Afaceri concrete cu catina, catina alba, capsuni, coacaze

Fructele „de padure“ sunt foarte cautate si aproape lipsesc cu desavarsire de pe piata.
In conditiile climaterice din Romania se pot planta fara probleme 11 specii de arbusti fructiferi: capsun, zmeur, mur, coacaz, agris, afin, smochin, catina, soc, corn, trandafir de dulceata. Aceste specii cresc spontan si au o productie mare de fructe. Sunt usor de cultivat, ca o profitabila activitate de weekend.

 

Buget initial

 

Depinde de cat teren dispuneti. Cu cat aveti mai mult teren, cu atat mai multi arbusti puteti planta. Depinde, apoi de specia sau speciile de arbusti pentru care optati, pentru ca preturile acestora difera.
De exemplu, cu 150 de euro puteti planta 350 de capsuni, 50 de zmeuri si 50 de arbusti de coacaz (negru sau rosu) sau 50 de muri fara spini. Practic, cu 150 de euro va asigurati o cultura de 450 de arbusti fructiferi.

11 arbusti 11 avantaje ale acestei afaceri


1. Investitia initiala a acestei afaceri este nesemnificativa.
2. Este o activitate simpla si placuta.
3. Afacerea cu arbusti (capsuni, coacaze, catina, catina alba etc.) este profitabila. Fructele „de padure“ sunt foarte cautate si se vand destul de bine.
4. Nu necesita mult timp. Weekendurile sunt suficiente.
5. Concurenta practic 0! Fructele proaspete (capsuni, coacaze, catina, catina alba etc.) sa gasesc cu greu in piete si supermarketuri. Iar atunci cand se gasesc nu sunt de cea mai buna calitate.
6. Arbustii fructiferi (capsuni, catina, catina alba etc.) se adapteaza foarte bine la conditiile climaterice din Romania iar plantarea lor nu presupune metode speciale.
7. Profitul apare inca din primul an si se mareste pe masura ce productia de fructe creste.
8. Puteti vinde fructele tot timpul anului. Din mai pana in octombrie fructe proaspete iar in perioada de iarna sub forma de preparate sau semipreparate.
9. Cererea de fructe „de padure“ (capsuni, zmeura, catina, catina alba etc.) este foarte mare. Mai ales in mediul urban.
10. Catina, catina alba, capsuni, coacaze sunt fructe foarte cautate in afara. Producatorii din Romania exporta deja fructe de padure catre: Olanda, Franta, Belgia, Germania, Austria, Spania, Italia.
11. Le puteti valorifica in diferite forme: proaspete, gemuri, compoturi, dulceturi, sucuri naturale. Puteti valorifica si pui de arbusti. De la o planta-mama de zmeur puteti lua 30-50 de pui.


Profit initial


Ganditi-va numai la preturile acestor fructe din supermarketuri si chiar de pe piata. 4 euro/kg de zmeura sau afine; 1 euro/kg de capsuni, 1 euro/kg de catina. Pentru 1 kg de coacaz negru obtineti 1,5 euro, iar de pe un hectar puteti recolta 4-5 tone de coacaze. Aceste preturi sunt pentru fructele proaspete, neprelucrate. Sucurile sau dulceturile le puteti vinde mult mai scump.
Sa presupunem, pentru primul an, o productie de doar 4 tone de fructe la hectar x 1 euro/kg de fruct (pret mediu) = 4.000 euro/hectar cultivat. Scadeti investitia initiala de 150 de euro si ramaneti cu un profit de 3.850 euro. Muncind doar in weekend.

Afaceri profitabile cu 11 specii de arbusti fructiferi (catina, catina alba, capsuni, coacaze, zmeura, afine etc.)
Arbustii fructiferi se cultiva foarte usor. De ce ar trebui sa-i plantati si sa nu-i lasati sa creasca spontan? Motivul este foarte simplu: pentru ca prin cultura controlati si mariti productia de fructe.
Cum se cultiva arbustii fructiferi? Care sunt cele mai avantajoase specii in functie de zona crestere? Cate fructe puteti obtine de la un arbust? Aflati raspunsurile la toate aceste intrebari in lucrarea Cultivarea arbustilor fructiferi. Fiecare specie de arbust este prezentata separat, cu toate informatiile si indicatiile pentru cultivarea si recoltarea unor fructe de calitate. Ce informatii va ofera lucrarea... cititi aici!


Deci, sa recapitulam, aveti:

- o afacere cu profit garantat;
- un ghid ce cuprinde toate informatiile necesare demararii acestei afaceri;
- lucrarea cuprinde nu 1 sau 2, ci 11 specii de arbusti fructiferi. Pentru ca dvs. sa le alegeti pe cele mai potrivite;
- este o lucrare realizata de o echipa de specialisti in pomicultura;
- usor de inteles si de utilizat. Tot ce trebuie sa stiti despre pornirea si conducerea unei afaceri este organizat intr-un material cu o structura dinamica si un limbaj clar si la obiect.


„Vrem sa plantam in gradina: coacaze, zmeura catina, mure si afine. E o afacere de durata si nu vrem sa ne aruncam cu capul inainte. Lucrarea dvs. e foarte buna. Pentru incepatori, da raspunsuri la toate intrebarile. Apreciez initiativa de a pune in asa fel lucrurile, chiar ca un ghid. In ziua de astazi informatiile sunt valoarea lor in aur.” (Ardelean Gheorghe, mic intreprinzator)

 

Cultivarea de arbusti fructiferi va mai asigura:

1. Adrese ale furnizorilor si clientilor. Asigurati-va colaborarea cu firme de incredere! Este vorba despre furnizori de puieti pentru arbusti fructiferi sau echipamente necesare acestei afaceri.
2. Cadoul electronic - Cum sa-ti alegi cei mai buni furnizori.

Va reamintesc ca aceasta lucrare nu o veti gasi in librarii. Singura posibilitate de a intra in posesia unei lucrari Cultivarea de arbusti fructiferi este prin comanda directa click aici!

Beneficiati acum de aceasta oportunitate de afacere cu piata de desfacere asigurata. Comandati acum!

 
Foarte multi renunta sa-si porneasca o afacere pe cont propriu de teama greutatilor inceputului. Nu este cazul dvs.! Pentru ca dvs. stiti exact ce aveti de facut in primele zile. Comandand acum lucrarea Cultivarea de arbusti fructiferi primiti un cadou in format electronic, deosebit de util pentru activitatea dvs., cu titlul: Cum sa-ti alegi cei mai buni furnizori.Comandati on-line:
AFACERI LA CHEIE - CD Cultivarea arbustilor fructiferi + cadoul "Cum sa-ti alegi cei mai buni furnizori"

Oferta lunii: 87.20 RON


COLECTIA
AFACERI LA CHEIE


Cultivarea catinei Afacerea anului 2013!


Biblia Antreprenorului sau Cum sa devii milionar peste noapte


3 culturi profitabile - Goji, merisoare, Aronia


Afaceri dupa serviciu: top 33 cele mai tari idei


Incepe o afacere rapid crescatoare cu .. Salcie Energetica! sau Fabricuta ta verde de bani cu salcie energetica


Cum sa incepi o afacere cu produse handmade


Cosmetice 100% naturale


Ferma de vipere - o mina de aur!


Castiga independenta financiara cu o Ferma de raci!


Afacerea secreta a agricultorilor de succes trandafirii


Shaormeria - afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului


Afacerea perfecta pentru tine? O cafenea


Franciza - primul pas catre succesul afacerii tale. Fa-l acum!


Covrigarie - asta da afacere de criza!


Ghid practic de amenajari interioare pentru birouri si locuinte


Magazin online - Cum sa faci bani rapid si usor!


Revista Idei de AFACERI - Colectia ta de idei de afaceri!


Cum sa faci bani din propria ta Plantatie de Paulownia!


Pachet promotional: Colectia Afaceri la Cheie


Cultivarea ciupercilor Pleurotus


Stand de sucuri naturale
 
Cresterea albinelor - Ghidul apicultorului de succes.
 
Cultivarea ciupercilor Champignon + plan de afaceri
 
Ferma piscicola in sistem familial - cresterea pastravului/somn salau + plan de afaceri
 
 
Cultivarea arbustilor fructiferi
 
Ghid Practic - Cultivarea de legume in sistem ecologic + plan de afaceri
 
GHID PRACTIC - Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic + plan de afaceri
 
Ghid Practic pentru confectionarea lumanarilor - CD
 
Ferma de lipitori
 
Cresterea viermilor de matase


Cum sa realizezi decoratiuni si ornamente unicat pentru Sarbatorile de iarna
 

 
Home   |   Despre afaceri la cheie   |   Servicii afaceri la cheie   |   Termeni si Conditii   |   Contact afaceri la cheie

© 2006 - 2017 Rentrop & Straton Toate drepturile rezervate